2010-08-05

Sol och köksrenovering dag 4

Igår blev det äntligen sol efter en väldans massa regn och gråmulet väder. Jag och förra kollegan, Marie, tyckte genast att det var dags att återuppta vår bekantskap efter semestern och dessutom återuppta traditionen att ta ett glas vin eller två efter jobbet.

Vi styrde kosan mot Mosebacke som tyvärr precis hade stängt!? De skulle ställa i ordning inför en konsert som skulle börja två timmar senare. Så länge ville inte vi vänta och fortsatte istället till Inferno. Marie och jag brukar alltid gå på Tegelhuset men i år har han inte öppet alls. Vi hoppas det är tillfälligt och beror på bygget som pågår. Inferno har öppnat precis bredvid så då passade det ju bra att gå dit.

Väl där tog Marie ett bra bord och jag gick in och beställde vårt vin. Tjejen bakom kassan tittade på mig både en och två gånger och frågade sedan om jag hade varit där förut och då med några döttrar i sällskap. Wow vad imponerad jag blev över att bli igenkänd! Jag har varit där EN gång tidigare med två av döttrarna. Det här måste varit före midsommar och ändå kände hon igen mig. Resten av kvällen fick vi extra bra service och blev ompysslade med filtar när det började bli kallare. Jag tror att det här stället ska få bli mitt nya stamhak :) Det är ju inte heller helt fel att ett av vinerna de serverar på glas är en Zinfandel och maten är jättegod!

Renoveringen är nu i ett "osynlighetsskede". Jag kunde i alla fall inte upptäcka så värst mycket som hade hänt. Resten av väggen är nu borta och taklamporna nertagna.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar