2010-07-04

Till salu

Jag tog en tupplur i skuggan på altanen innan vi skulle laga mat och vaknade av att det var visning i grannens hus. Farbrorn som bott där flyttade till ålderdomshem förra året 99 år gammal och huset är byggt 1939 av honom.

Trots det fina vädret och det faktum att industrisemestern har börjat var det massor med folk som var och tittade på 54 kvadrats renoveringsobjekt med utgångspris på 2 495 000 kronor. Folk är inte kloka! Jag skulle aldrig betala så mycket för så lite! Man kan ju undra vad våra 240 kvadratmeter hus som inte behöver renoveras är värt då ;)

Spekulanterna vimlade runt i trädgården och pratade hus, renoveringar och fälttävlan med mäklaren som hade ett väldigt kul skratt. Det lät nästan som en häst som gnäggar. Han skrattade mycket i alla fall och var säkert jättetrevlig.

Vi drog igång middagen och det var snabbt gjort. Kallrökt lax med dillsås, morotsstavar och färskpotatis är himla gott! När vi satte oss för att äta på altanen var visningen fortfarande inte klar. Skönt att vi har lite träd som skymmer oss :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar